Vil du høre mere?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt!

1. juni 2016

Suntherm modtager WWF Verdensnaturfondens Climate Solver pris

Det var med stor stolthed at Suntherm den 18. maj modtog WWF Verdensnaturfondens Climate Solver pris på Nordic Cleantech Open i Malmö. Med Climate Solver prisen sætter WWF Verdensnaturfonden fokus på virksomheder, der udvikler fremtidens grønne løsninger, og som bidrager til at takle de klimamæssige udfordringer.

WWF Verdensnaturfonden har beregnet, at Suntherm's innovative og unikke varmesystem med indbygget 25kWh varmelagring vil have et markant klimamæssigt globalt impact i forhold til nedbringning af CO2-udledningen samt bremsning af den globale opvarmning.

Stefan Henningsson fra WWF Verdensnaturfonden udtaler således om Suntherms unikke varmesystem: "We have evaluated your innovation and performed a climate impact calculation. Based on this we truly believe that it has the potential to make a substantial contribution to our joint effort towards a 100% renewable energy future." 

I alt 150 virksomheder har været i betragtning, hvoraf kun 12 hædres af WWF som Climate Solver. WWF Climate Solver prisen er endnu en blåstempling af Suntherms unikke varmesystem, som vi er glade og stolte over at modtage.

Foto © Kim Vadskær/WWF Verdensnaturfonden

Får du vores nyhedsbrev? Hvis ikke, kan du tilmelde dig nedenfor!