25. maj 2018

Persondatapolitik

Når du deler personoplysninger med os, gør vi alt for at behandle dem ansvarsfuldt og i overensstemmelse med den gældende lovgivning. I nedenstående persondatapolitik kan du læse mere om hvilke oplysninger vi gemmer, hvad vi bruger dem til og hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål.

Hvem er dataansvarlig for de gemte personoplysninger

SUNTHERM ApS, Østergårdsvej 6, 7840 Højslev, CVR nr. 36439246 er den dataansvarlige for de personoplysninger du deler med os når du besøger vores hjemmeside, køber et produkt eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Ønsker du at klage eller på anden vis rette henvendelse til SUNTHERM vedr. dine personoplysninger er du altid velkommen til at kontakte os på 97 566 166 eller info@suntherm.dk. Du kan også indgive din klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.


Hvilke oplysninger gemmer vi om dig

For at vi kan yde en høj service kan vi, afhængigt af omfanget af dit kundeforhold, gemme følgende oplysninger om dig:

  • Navn, adresse, telefonnummer, emailadresse og bankoplysninger
  • Information om husstandens tekniske installationer
  • Husstandens matrikelnummer, energiselskab, kundenummer og forbrugsdata
  • IP-adresse


Hvordan behandler vi dine personoplysninger og hvorfor gemmer vi dem

Når vi gemmer og behandler dine personoplysninger, gør vi det på baggrund af en anmodning fra dig, for at kunne opfylde vores leverandørforpligtigelse og din interesse ift. et eller flere af vores produkter eller serviceydelser.

Hvis du for eksempel tilmelder dig til vores nyhedsbrev eller køber et produkt, gemmer vi de personoplysninger der er nødvendige for at levere relevant information og et driftsikkert produkt til dig. Det kan eks. være fakturaer, ordrebekræftelser, nyheder o.l.

Oplysningerne vi gemmer, er således rettet mod en konkret ydelse og behandling for at kunne servicere dit kundeforhold eller udtrykte interesse for SUNTHERM's produkter eller serviceydelser.


Opbevaring og videregivelse af dine personoplysninger

De personoplysninger du deler med os når du eks. besøger vores hjemmeside, køber et produkt eller tilmelder dig vores nyhedsbrev opbevarer vi ansvarligt og sikkert jf. databeskyttelsesforordningens foreskrifter. Oplysningerne opbevares sålænge de er nødvendige ift. det formål, hvormed de er indsamlet, eller i det tidsrum vi er forpligtet til at gemme dem. Oplysninger som opbevares i længere tid, vil blive opbevaret i anonymiseret form.

Vi deler dine personoplysninger i de tilfælde hvor vi er forpligtet til det efter gældende lovgivning, eller produktets/serviceydelsens funktion/drift kræver behandling hos tredjemand. Har du et kundeforhold hos SUNTHERM eller SUNTHERM Varme er dine personoplysninger derfor tilgængelig for følgende parter:

  • SUNTHERM ApS, Østergårdsvej 6, 7840 Højslev, CVR nr. 36439246
  • NEOGRID Technologies ApS, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst, CVR nr. 32773818
  • Dig som kunde


Dine rettigheder

Når du deler dine personoplysninger med os, har du har ret til at få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi behandler og du har til enhver tid ret til at få slettet oplysningerne og tilbagekalde dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger.

Får du vores nyhedsbrev? Hvis ikke, kan du tilmelde dig nedefor!