Vil du høre mere?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt!

SUNTHERM KlimaKonto

Spar 5.000 kr. om året hvis du udskifter oliefyret nu!

Selvom nogle har fået tilskud til varmepumpen, så kan alle spare penge. Se vores regnestykke på 2.000 liter olie/år, nedenfor.

Lån til varmepumpen igennem SUNTHERM - du bestemmer selv udbetalingens størrelse og lånets løbetid (op til 10 år)

En investering i en varmepumpe fra Suntherm vil altid kunne betale sig. Den konklusion er en af Danmarks førende kreditgivere også nået frem til, og vi har derfor kunnet forhandle en god finansieringsordning på plads for kunder, som gerne vil investere i en varmepumpe, men som ikke har mulighed for selv at betale hele investeringen fra start.

Hvis du ønsker det, kan vi derfor hjælpe med finansiering af din varmepumpe. Med finansiering via Suntherm Klimakonto betaler du anlægget af over op til 10 år til en pålydende rente på blot 4,25%. 

Fordele ved en Suntherm Klimakonto

      0 kroner i udbetaling

      Løbetid på op til 10 år

      Lav pålydende rente på 4,25% *)

      Spar på varmeregningen fra dag ét

      Spar CO2 den dag anlægget kører

*) Eks.: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Ydelse 1.108 kr. per måned i 10 år. Samlede kreditomkostninger 32.893 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 132.893 kr. Variabel debitorrente 4,4%.  ÅOP 6,0% (forudsat automatisk kortbetaling). 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen ydes i samarbejde med Express Bank.

 

Hvis du ønsker et tilbud på finansiering, kan du via nedenstående knap udfylde en ansøgning, som behandles af vores samarbejdspartner inden for ganske få minutter. Så ved du hurtigt, hvordan din økonomi kan komme til at se ud.  

Udfyld din ansøgning

Har du spørgsmål? Ring på 97 566 166 - vi er altid klar til at hjælpe!