Vil du høre mere?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Opvarmning af bolig med Suntherm varmepumper – sådan fungerer det

Suntherm har i en årrække tilbudt nærvarme fra Suntherm Varme som et godt alternativ. Det forholdsvis ny koncept er udviklet med støtte fra en række fonde, herunder Energistyrelsens Udviklings- og Demonstrations Projekt (EUDP), Horizon 2020, Forsk-El og EU. Udviklingen har stået på siden etableringen af firmaet i 2014.

Konceptet er et samspil mellem en af markedets absolut bedste luft til vand varmepumper, intelligent cloud-styret software og Suntherms patenterede saltbaserede varmebatteri, og det er udviklet som et godt alternativ til udskiftning af oliefyr.

26 familier med forskellige behov og størrelse boliger har igennem de sidste par år testet konceptet og anlæggene til deres store tilfredshed. På denne baggrund har Suntherm hentet erfaringer, som sætter os i stand til at stå for installation, service og vedligeholdelse af den stærke Alpha Innotec-varmepumpe og samtidigt tilbyde en Tryghedspakke med fuld garanti og service i op til 10 år. 

Suntherm er naturligvis VE-certificeret. 

 

Suntherms montører er klar til at installere nærvarme i din bolig.

Dine fordele ved en Suntherm varmepumpe

En Suntherm varmepumpe med tilhørende Tryghedspakke giver dig og din familie følgende fordele:

  • Op til 10 års garanti
  • Alle reparationer og vedligehold
  • Årligt, lovpligtigt eftersyn
  • Fjernovervågning af anlæggets drift

 

Installation af Suntherm Varme til udskiftning af oliefyr vil i mange tilfælde også forøge værdien af din bolig.

Behovet afgør størrelsen

Suntherms varmepumper leveres i flere størrelser, afhængig af boligens størrelse og hidtidige energiforbrug med en varmeydelse fra 5 kW op til 12 kW, beregnet ved en udendørs temperatur på 0 °C. Hvilken pumpe, der passer bedst til dit hus, finder vi ud af efter en konkret vurdering af bl.a. husets størrelse, isoleringsgrad, varmefordelingssystem og behov for varme og varmt brugsvand.  

Hvis det ønskes, er der mulighed for at tilkoble solceller til anlægget.

Varmepumperne fra Alpha Innotec er produceret i Tyskland i certificeret topkvalitet, og de hører til de mest støjsvage og energieffektive på markedet. 

Se et udvalg af vores varmepumper her. 

 

Vi ser frem til at kunne levere en varmeløsning, der er

  • Økonomisk attraktiv
  • Risikofri
  • Klima- og miljøvenlig
  • Teknologisk fremtidssikret. 

og desuden sikrer familien en god indendørs klimakomfort med en minimal indsats. Få flere informationer om Suntherms varmepumper her

Morten V. Donnerup

adm. direktør, Suntherm ApS

Har du spørgsmål? Ring på 97 566 166 - vi er altid klar til at hjælpe!