Vil du høre mere?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Finansiering via en Suntherm Klimakonto

En investering i en varmepumpe fra Suntherm vil altid kunne betale sig. Den konklusion er en af Danmarks førende kreditgivere også nået frem til, og vi har derfor kunnet forhandle en god finansieringsordning på plads for kunder, som gerne vil investere i en varmepumpe, men som ikke har mulighed for selv at betale hele investeringen fra start. Det kalder vi Suntherm Klimakonto.

Alle vores beregninger viser, at selvom du har behov for at få finansieret den varmepumpe, du gerne vil installere, er det stadig en god forretning for dig. Den besparelse, der er at hente ved at konvertere fra typisk olie til varmepumpe, vil ikke blot dække udgiften til finansiering af varmepumpen, men samtidigt også betyde et overskud til dig – helt fra starten.  Det er altså en god forretning for dig at blive en ”grønnere” forbruger og skifte til en varmepumpe.

Der er mange ting, der understøtter regnestykket. Det kan du læse mere om i artiklen Økonomi med en varmepumpe fra Suntherm, hvor der er taget højde for eventuelt tilskud fra Bygningspuljen og muligt brug af Håndværkerfradraget. I vores folder kan du se, at selv med en finansiering af hele varmepumpen via vores samarbejdspartner, Express Bank, vil investeringen give overskud allerede fra første år.

Suntherms kunder har altså alle muligheder: Du kan søge om finansiering af hele varmepumpens pris. Du kan også - hvis du f.eks. har opnået tilskud til en varmepumpe fra Bygningspuljen eller/og du selv har et beløb sparet op til varmepumpen – nøjes med at søge om finansiering til den del af investeringen, som du mangler. Du kan tilpasse låneperioden til det, der passer dig, og altså vælge om du vil betale tilbage over f.eks. 4 år, 7 år eller 10 år.

Se et eksempel på Suntherms Klimakonto her.

Har du spørgsmål? Ring på 97 566 166 - vi er altid klar til at hjælpe!